Schedule

SCHEDULE SUBJECT TO CHANGE. All live streams take place on Facebook. Follow our page @ Facebook.com/StreamingTheMagic

 

Mon Dec 4th (5H) MK 4pm-11pm (regular and VIP) Mickey’s Royal friendship faire 4pm The Muppets Great Moments in History 4:30pm Move It Shake It Street Party 4:40pm A Frozen Holiday Wish 6:15pm Happily Ever After 9pm Once Upon a Time 9:45pm

Wed 6th (4H) US + IOA 3pm-7pm

Thur 7th (7H) MK 8am-6pm (regular and VIP) 2pm Festival of Fantasy Parade

Fri 8th (4H) 4pm-8pm 4pm-5pm Walk around (VIP) 5:30pm Frozen Sing Along 6pm Sunset Seasons Greetings 7:45pm Disney Movie Magic 8pm Jingle Bell Jingle BAM

Mon 11 (4H) US+IOA 3pm-7pm

Wed 13th (6H) Epcot Noon-9:30pm (regular and VIP) Holiday Storytellers Joyful Voices of Liberty Candlelight Processional narrator Trace Adkins 6:45pm Illuminations 9:30pm

Thu 14th (4H) AK noon-4pm Festival of the Lion King Noon Flights of Wonder 1:30pm Finding Nemo the Musical 3pm (VIP)

Fri 15th (6H) DHS 1pm-9pm Star Wars Day to celebrate The Last Jedi premiere Jedi Training Academy Walk through Launch Bay Star Wars A Galaxy Far Far Away March of the First Order Jingle Bell Jingle BAM 6:30pm Star Wars AA Galactic Spectacular 9pm

Mon 18th (5H) Sea World Day Starting around 1pm until closing